lfselm

  • ۰
  • ۰

نگهداری اسفناج در سردخانه 6ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 6

فهرست مطالب

نگهداری اسفناج در سردخانه

هدف

دامنه کاربرد

شرایط برداشت

پایین آوردن درجه حرارت

بسته‏بندی

درجه‏بندی حرارت مناسب

رطوبت نسبی

مدت نگهداری

بسمه تعالی

پیشگفتار

استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه که به وسیله کمیسیون فنی بررسی و کنترل روش‏های نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده‏های کشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس از تایید شورای عالی استاندارد و با استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوطه مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .

در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندی‏های خاص ایران حتی المقدور میان روش‏های معمول در این کشور استاندارد و روش‏های متداول در کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .

لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایش‏های لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .

1 - Recommended conditions for cold storage of perishable

produce (2 nd edition ) Inteinational institute of refrigerations paris

2 - Commodity stosage manual (1973 revised) refrigeration

research foundation ,washingtion D .C .U .S .A.

3 - Americal Society of heating , refigeation and air conditioning

New York U .S .A . 1971

نگهداری اسفناج در سردخانه

1 ـ هدف

هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .

2 ـ دامنه کاربرد

این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه کلفت‏تر می‏باشد به کار می‏رود . نوع زمستانی این فرآورده دارای برگ‏های بهتری بوده و نگهداری آن بهتر انجام می‏شود .

3 ـ شرایط برداشت

اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد که محصول دارای بهترین کیفیت نبوده و کاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد .

اسفناج نرسیده در موقع نگهداری و چه پس از آن دارای کیفیت بهتری نخواهد شد .

اسفناج رسیده نیز پس از برداشت هرگاه در زمان کوتاه مصرف نشود فاسد خواهد شد .

برای نگهداری اسفناج باید آن را با آب شست تا عاری از گل و لای شود . شستن با آب خیلی سرد مدت نگهداری اسفناج را طولانی‏تر خواهد کرد .

4 ـ پایین آوردن درجه حرارت









سایر محصولات :
نگهداری اسفناج در سردخانه 6ص

نگهداری اسفناج در...

نگاهی به ارزش تغذیه 11ص

نگاهی به ارزش تغذیه...

نگاهداری هویج در سردخانه 6ص

نگاهداری هویج در سردخانه 6ص...

دانلود پاورپوینت معماری اسلامی

دانلود پاورپوینت معماری اسلامی...

نکته های در مورد اعتماد به نفس 8 ص

نکته های در مورد اعتماد به...

دانلود پاورپوینت معرفی سازه ای ورفتاری پل های معلق وپلهای ترکه ای

دانلود پاورپوینت معرفی سازه ای ورفتاری...

نوشابه 28ص

نوشابه 28ص...

نوسانات اقلیمی

نوسانات اقلیمی...

نمونه پروپزال 1

نمونه پروپزال 1...

دانلود پاورپوینت مطالعات زمینه سایت آزاد شهر

دانلود پاورپوینت مطالعات زمینه ...

نقش پرتئینها در طیور 35 ص

نقش پرتئینها در طیور...

نقش والدین و مردمان در رشد زبانی کودک 12 ص

نقش والدین و...

دانلود پاورپوینت مصالح بوم آورد

دانلود پاورپوینت مصالح...

دانلود پاورپوینت مسجد مدرسه سپهسالار

دانلود پاورپوینت مسجد...

نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن 5ص

نقش مواد غذایی...

نقش مسلمانان در پیشرفت ریاضیات

نقش مسلمانان در پیشرفت ریاضیات...

نقش مذهب در سلامت روان 5ص

نقش مذهب در...

نقش محبت در زندگی خانوادگی 20ص

نقش محبت در...

دانلود پاورپوینت مسجد جامع ورامین

دانلود پاورپوینت مسجد جامع ورامین...

دانلود پاورپوینت مسجد جامع قرطبه

دانلود پاورپوینت مسجد جامع قرطبه...

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40ص

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40ص...

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی...

دانلود پاورپوینت مسجد جامع اصفهان

دانلود پاورپوینت مسجد...

نقش شکستگیها و درزها در تجمع نفت

نقش شکستگیها و درزها در...

دانلود پاورپوینت مسجد امیر چخماق یزد

دانلود پاورپوینت مسجد امیر...

دانلود پاورپوینت مستند سازی 31 اسلاید

دانلود پاورپوینت مستند سازی 31 اسلاید...

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص

نقش رژیم غذایی در...

نقش تلقین در زندگی انسانها 8ص

نقش تلقین در زندگی انسانها...

نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس بسته‌بندی و مصرف‌کننده 10ص

نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر...

نقش آمیلوز و آمیلوپکتین در رابطه با تشکیل ژل 3ص

نقش آمیلوز و...

نفت در خاورمیانه عربی 10ص

نفت در خاورمیانه عربی 10ص...

دانلود پاورپوینت مرگ و تولد

دانلود پاورپوینت مرگ...

نفت خام

نفت خام...

نفت 16 ص

نفت 16 ...

نظریه برخورد

نظریه برخورد...

دانلود پاورپوینت مراحل ساختمان سازی

دانلود پاورپوینت مراحل ساختمان سازی...

نظریه برخورد 7 ص

نظریه برخورد 7 ...

دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت QM 45 اسلاید

دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت...

نظریه برونر 10ص

نظریه برونر 10ص...

دانلود پاورپوینت مدیریت پورتفولیوی پروژه 15 اسلاید

دانلود پاورپوینت مدیریت...

نظام پیشنهادها

نظام پیشنهادها...

دانلود پاورپوینت مدیریت دولتی نوین

دانلود پاورپوینت مدیریت دولتی نوین...

نظام سیاسی آلمان

نظام سیاسی آلمان...

دانلود پاورپوینت مدیریت دولتی نوین 30 ص

دانلود پاورپوینت مدیریت دولتی نوین 30 ص...

نظام سیاسی آلمان 13 ص

نظام سیاسی آلمان 13...

نظام اقتصاد 16ص

نظام اقتصاد 16ص...

دانلود پاورپوینت مدیریت دانش 29 اسلاید.PPT

دانلود پاورپوینت مدیریت...

نظام اداری اقتصادی جنوب شرق آسیا

نظام اداری ...

دانلود پاورپوینت مدیریت ارتباط با مشتری چیست

دانلود پاورپوینت مدیریت ارتباط با مشتری چیست...

نظام آموزشی ژاپن 90ص

نظام آموزشی ژاپن...

پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک صنایع چرم- ویژه فروشگاه داران ، دانشجویان و متقاضیان وام
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک صنایع کانی و امور معدنی- ویژه فروشگاه داران ، دانشجویان و متقاضیان وام
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک صنایع فلزی و نیروی محرکه - ویژه فروشگاه داران ، دانشجویان و متقاضیان وام
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک صنایع غذایی و دارویی - ویژه فروشگاه داران ، دانشجویان و متقاضیان وام
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک صنایع شیمیایی- ویژه فروشگاه داران ، دانشجویان و متقاضیان وام
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک صنایع سلولزی- ویژه فروشگاه داران ، دانشجویان و متقاضیان وام
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک صنایع الکتریکی و الکترونیکی- ویژه فروشگاه داران ، دانشجویان و متقاضیان وام
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج طلایی کارآفرینی با تخفیف 50 درصدی ( مدت محدود)
توضیحات بیشتر - دانلود
پکیج ویژه گزارش کارآموزی با بیش از صدها عنوان کارآموزی با فرمت ورد
توضیحات بیشتر - دانلود
بسکتبال 15 ص
بسکتبال
بسط فرایند ریسک برای اداره فرصتها 13 ص
بسته بندی پسته
مقاله خانه های هوشمند و سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS
جزوه کامل تئوری و تکنولوژی ساخت قطعات نیمه هادی
عنوان پایان نامه : بررسی شبیه ساز های شبکه های کامپیوتری و یک پیاده سازی در شبکه حسگر بیسیم
پروژه های VHDL
پایان نامه ایمنی و بهداشت محیط کار H.S.E
جزوه کامل تئوری و تکنولوژی ساخت قطعات نیمه هادی

کلمات کلیدی :گهداری اسفناج روشrlm های یrlm باشد اسفناج رسیده این استاندارد استانداردهای ایران گهداری اسفناج اسفناج گهداری استاندارد دارای رسیده برداشت تجدیدنظر
  • ۹۶/۰۸/۰۸
  • وبلاگ وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی